BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 8, 2009

OLD MISSIONARY MOM!

AS I WAS READING THE OTHER BLOGS I USUALLY READ, I REALIZED I'M VERY OLD. THIS NEW YEAR MOST OF YOU WERE SENDING YOUR BABIES TO THERE FIRST SUNBEAMS CLASS AND HERE I'M FILLING OUT PAPER WORK FOR MY SON (MY BABY SON BY THE WAY) TO GO ON A MISSION! AND MY BABY IS A BEEHIVE! WOW HOW TIME FLYS! I REMEMBER SENDING BROD TO SUNBEAMS AND CRYING, THEN DOING THE SAME WITH BRAUNSON AND CALLEIGH. ENJOY THEM WHILE THEY ARE YOUNG BECAUSE BELIEVE ME IT GOES BY FAST. BUT YES WE ARE DOING THE MISSION PAPERS! I HAVE SUCH MIXED EMOTIONS ON THIS AS I DID WITH BRODEE. I KNOW WITH ALL MY HEART IT THE BEST THING FOR THEM BUT STILL IT'S SO HARD TO GIVE THEM UP FOR TWO YEARS. BEFORE WE STARTED, I SET DOWN WITH BRAUNSON AND GAVE HIM THE OLE ARE YOUR SURE YOU WANT TO GO TALK. OF COURSE HE SAID YES HE WANTED TO GO AND HE WAS READY TO GO TODAY. WELL IF ALL GOES WELL WE ARE HOPING HE GETS HIS CALL AROUND SPRING BREAK AND IS READY TO LEAVE THE FIRST OF JUNE. WE HAVE SO MUCH TO DO BEFORE THEN BUT I'M SURE IT'LL GET DONE. I'M JUST GOING TO ENJOY MY BABY BOY BEFORE I SEND HIM OFF TO WHO KNOWS WHERE!

2 comments:

Summers Family said...

Your such a cry baby! LOL! I can't believe Braun is sending out his papers already... It doesn't seem like he's old enough. Maybe he will get to go to Russia, or Australia... just so you can't go visit him like you did Brodee! HAHA! Don't worry, you'll still have Rachel and Rebecca to keep you company in church... when your there!

Pearson Family said...

Ok i disagree with Emma. He does not need to go to Russia. Way to cold and too far away. Australia might be ok:) That is too crazy that its already that time. It went to fast. Bitter sweet time.